Pernille

Kontakt Pernille

Adm. Direktør, Partner
Tlf.:22 44 79 13
pn@campfire.dk
Luk

Kontakt

Web & digital

Vi designer og udvikler små og store hjemmesider der understøtter jeres målsætning og brugernes adfærd. Det gør vi gennem indblik i jeres målgrupper og ved at skabe overblik over den samlede kunderejse. På den måde sikrer vi, at I ikke bare får en flot hjemmeside, men også det bedst mulige afsæt for langvarige relationer med jeres kunder.

Hos Campfire & co. er vores udgangspunkt altid jeres specifikke behov og målsætninger. Uanset om I har behov for et samlet digitalt framework eller har behov for et redesign af jeres hjemmeside, sørger vi for at skabe en løsning, der passer til jeres prioriteter og budget.

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05

Proces

Tilbage
Frem

Klarhed

Vi starter med at skabe klarhed over jeres behov, krav og ønsker. Ofte gennem et workshopforløb, der skaber overblik over projektets målsætninger. Her afdækker vi også hvordan jeres indhold skal prioriteres og kortlægger kunderejser.

UX og prototyping

Her skaber vi fundamentet for jeres nye digitale løsning. Vi definerer rammerne for den bedst mulige brugeroplevelse, og sætter stregerne til jeres nye hjemmeside.

Design og udvikling

I designfasen bliver skitser til virkelighed og ideer til færdige løsninger. Designfasen er ofte opbygget af iterationer for at sikre, at vi rammer skiven rent, når selve udviklingen og implementeringen går i gang.

Test og drift

Inden jeres nye hjemmeside går live gennemtester vi alle systemer for at sikre, at alt løber snorlige, når jeres samlede digitale løsning går i drift.

Optimering

Vi følger altid på vores digitale projekter for at sikre, at alt er som det skal være. Vi sørger også for de tilretninger og optimeringer der altid vil være i forlængelse af digitale projekter.

Det kan vi:

Hjemmesider, digital strategi, webshops, brugerrejser, optimering, user experience, redesign, brugervenlighed, email marketing, seo, webdesign og online markedsføring

 
Pernille

Kontakt Pernille

Adm. Direktør, Partner
Tlf.:22 44 79 13
pn@campfire.dk