Kontakt

Head of Film, Video & Motion, Partner
Tlf.:60 14 57 06
v@campfire.dk
Luk

Kontakt

Video & film

Video & film er en helt naturlig del af de fleste virksomheders kommunikation. Derfor har vi vores helt egen video afdeling. Sammen kan vi hjælpe med alt fra hurtige videoer på sociale medier, endnu hurtigere videoer optaget med drone og nye teknologier, til længere fortællinger med fokus på den gode sammenhængende fortælling.

Afsættet for en vellykket film- og videoproduktion er altid et tæt samarbejde. Med udgangspunkt i jeres behov tilsat vores erfaringer, kan vi sammen indfri vores målsætning om at skabe stærke visuelle fortællinger, der sætter et klart aftryk hos modtageren.

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05

Proces

Tilbage
Frem

Afklaring af ønsker og behov

Med afsæt i jeres ønsker og behov tager vi en dialog og sætter retningen for, hvordan vi bedst lykkes med med projektet. Vores fælles erfaringer og indsigter sætter rammen for projektets udformning.

Research og konceptudvikling

Ud fra rammesætningen laver vi research og målgruppeovervejelser. Herefter kommer vi med et bud på koncepter for fortællingen. På baggrund af jeres feedback fastsætter vi det endelige fortællekoncept.

Udarbejdelse af drejebog og tilrettelæggelse

Vi udarbejder en drejebog som I får til gennemsyn. Efter jeres feedback går vi i gang med tilrettelæggelsen og planlægger produktionen.

Videoproduktion

Produktionen starter, og vi inddrager alle de produktionsredskaber der skal til for at nå et godt slutresultat - fra små og store produktionskameraer til droner og helikopter.

Feedback, tilpasning og levering

Når produktionen er færdig laver vi et first draft på videoen, som I kan give feedback på. Vi bidrager med vores indsigter, så vi sammen kommer i mål med det bedst mulige slutprodukt.

Det kan vi:

Brand activation, konference, visuel storytelling, video, storytelling, live-streaming, events, drone-optagelse, testimonials, mobilvideo, videodokumentation, timelapse, sociale medier, video content og videoindhold

 

Kontakt

Head of Film, Video & Motion, Partner
Tlf.:60 14 57 06
v@campfire.dk