Pernille

Kontakt Pernille

Adm. Direktør, Partner
Tlf.:22 44 79 13
pn@campfire.dk
Luk

Kontakt

Sociale medier

Sociale medier forandrer sig hele tiden. Det er en naturlov, der både skaber uendelig mange fordele og udfordringer. I dag er sociale medier en fast del af de fleste virksomheder og organisationers kommunikation, men hvis man ikke er helt oppe at stå på tåspidserne, kan ens hårde arbejde nemt fordufte i algoritmernes sorte hav.

Hos Campfire & co. hjælper vi med at løse de udfordringer, du typisk møder, når du arbejder professionelt med sociale medier: Hvordan når I jeres målgruppe? Hvordan måler I på det? Og hvordan organiserer I jer, så jeres ressourcer udnyttes bedst muligt?

Vi hjælper også mange med indholdsproduktion, for eksempel i form af videointerviews, som vi klipper sammen til en indholdsbank, så I har masser af godt materiale at fodre feedet med.

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05

Proces

Tilbage
Frem

Opstart

Vi kan hjælpe med alt mellem strategi og eksekvering på sociale medier. Oftest starter vi med at sikre, at jeres indsats tager afsæt i den rigtige strategi.

Briefing

Enhver god strategiproces starter med at afdække jeres strategiske mål og konkrete behov.

Analyse

Vi laver en analyse af den eksisterende indsats og sætter os grundigt ind i målgrupper og konkurrenter.

Strategiworkshop

På strategiworkshoppen skaber vi et fælles overblik og afsæt, og kommer omkring forretningsstrategien, valg af platforme, målgrupper, tone of voice og indholdsproduktion. Bagefter får I en flot strategiplakat, der kan hænge på kontoret (så strategien ikke ender i skuffen).

Indhold og sparring

Vi giver gerne en hånd med at få liv i den nye strategi ved at hjælpe med indholdsproduktion (fx video), og har ofte et eller flere sparringsmøder, hvor vi snakker strategi og eksekvering igennem.

Det kan vi:

Content creation, instagram, strategi, community management, facebook, sparring, indholdsbank, linkedin, video til sociale medier, twitter, eksekvering, employee advocacy, trolls, tone of voice og storytelling

 
Pernille

Kontakt Pernille

Adm. Direktør, Partner
Tlf.:22 44 79 13
pn@campfire.dk