Jonas

Kontakt Jonas

Creative Director, Partner
Tlf.:26 28 54 59
jw@campfire.dk
Luk

Kontakt

Rådgivning & strategi

Det eneste vi vil, er at lave god reklame sammen med folk, der går op i det, de laver. Og med god reklame mener ægte, sandfærdige og pinagtigt fødte løsninger, der giver mening og perspektiv. For uanset hvad der skal flyttes – produkter, viden eller holdninger – er det umuligt uden din målgruppes sympati og accept.

Hos Campfire & co. tror vi på, at den rigtige strategi er et afgørende fundament for gode resultater. Men intet facit uden mellemregninger. Derfor lægger vi en ære i grundig tilrettelæggelse uanset opgaven. Vi ved, at forskellige opgaver og situationer kræver forskellig rådgivning og ekspertise. Og vi mener, at vi sammen opnår de bedste resultater, når vi inddrager de rigtige mennesker.

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04

Proces

Tilbage
Frem

Opstart og planlægning

En strategiproces starter altid med en grundig briefing og gennemgang af jeres behov, ønsker og muligheder.

Interviews, analyser og workshops

Afhængig af opgavens omfang planlægger og udfører vi interviews, analyser og workshops af- og med relevante stakeholders.

Udvikling og sammenfatning af strategi

Når det samlede vidensgrundlag er på plads, går vi i gang med den strategiske udviklingsproces. Dette vil oftest være en iterativ proces i tæt samarbejde og dialog med jer.

Præsentation og plan for forankring

De endelige resultater og beslutninger præsenteres sammen med en plan for hvordan strategien forankres i virksomheden.

Det kan vi:

Strategisk rådgivning, kampagner, kernefortælling, ide-udvikling, brugerinddragelse, kundeinterviews, involvering af medarbejdere, markedsanalyse og positionering

 
Jonas

Kontakt Jonas

Creative Director, Partner
Tlf.:26 28 54 59
jw@campfire.dk