Thorsten

Kontakt Thorsten

Head of Design, Art Director, Partner
Tlf.:24 40 92 86
ts@campfire.dk
Luk

Kontakt

Grafisk design & visuel identitet

Grafisk design og visuel identitet består af mange ting. Sammensætningen af farver, former, typografi og billeder viser, hvem I er, og skaber et vigtigt førstehåndsindtryk. En stærk visuel identitet er også en fortælling, der fanger opmærksomheden og adskiller jer fra konkurrenterne.

Hos Campfire & co. hjælper vi med alt fra grafisk produktion til visuelle identiteter. Vi hjælper for eksempel med design af logoer og plakater, opsætning af magasiner og grafik til sociale medier. Og vi hjælper ofte virksomheder og organisationer med at skabe eller redesigne visuelle identiteter. Langt de fleste designprocesser tilrettelægges gennem involverende workshops, hvor I bliver en aktiv del af hele designprocessen. Det er nemlig sådan de bedste løsninger bliver skabt.

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04

Proces

Tilbage
Frem

Briefing på behov og tilrettelæggelse af proces

Vi starter altid med at lytte og spørge ind til jeres behov, og kommer med konkrete forslag og ideer til mulige retninger for designprocessen.

Gennemgang og analyse af eksisterende materialer

For at kunne skabe nyt, skal vi vide, hvor I kommer fra. Derfor sørger vi altid for at gennemgå eksisterende materiale og visuelle retninger.

Udvikling af visuelt univers og designretninger

Efter jeres behov og ønsker er klarlagt, går vi i gang med udvikle en eller flere bud på designretninger. Også her gør vi altid meget ud af at have jer med som en aktiv del af designprocessen.

Præsentation og færdiggørelse af visuel identitet

Når vi er i mål præsenteres designet eller den visuelle identitet foldet ud på alle relevante materialer og platforme.

Det kan vi:

Visuel identitet, magasiner, SoMe-grafikker, plakater, design, grafisk opsætning, logo, brevlinje, kataloger, designproces, visitkort, typografi, farver og trends

 
Thorsten

Kontakt Thorsten

Head of Design, Art Director, Partner
Tlf.:24 40 92 86
ts@campfire.dk