Kontakt

Konsulent & HR-ansvarlig (Barsel)
Tlf.:30 63 11 88
kr@campfire.dk
Luk

Kontakt

Campfire & co – ildsjæle

Vi har ikke praktikanter. Vi har ildsjæle.

Ildsjæle, som brænder for at bidrage med nye idéer og løsninger, udvikle sig både fagligt og personligt og samtidig være med til at holde gang i ilden hos Campfire & co.
Som ildsjæl hos Campfire & co bliver du en del af vores praktikforløb. Et forløb, hvor du hverken bliver et samlebåndsprodukt eller café latte-bringer.

Til gengæld bliver du en del af holdet. Hele holdet.

 

Rundt om bålet

Vi har tre forskellige typer af ildsjæle-forløb: på tværs, i strategi og i influencer marketing. Uanset forløb får du lov til at sidde med rundt om bålet og være medskabende på en masse fede projekter. Vi hepper altid på hinanden – og det gælder selvfølgelig også vores ildsjæle. Det betyder, at der altid er plads og rum til spørgsmål og sparring (og røverhistorier) på tværs af alle bureauets afdelinger og krøllede hjerner.

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06

Forløbet

Tilbage
Frem

En god start

Det er vigtigt for os, at du får en god start og føler dig godt taget imod og tilpas. Inden dit forløb starter sådan helt ægte, vil du derfor få mulighed for at møde dine co-ildsjæle. Vi inviterer nemlig til et “mød-hinanden-møde” hos os, hvor vi blandt andet gennemgår planen for jeres første uge, skriver kruseduller til jeres studier og fikser, hvad der ellers måtte være af formalia.

Din egen mentor

Som en del af forløbet vil du få tildelt din helt egen mentor, som ikke nødvendigvis er din nærmeste leder. Din mentor vil sørge for at tage ekstra godt imod dig og sørge for, at du får styr på alt lige fra vores hæve-sænke-borde til vores store, forkromede (men uundværlige) kaffemaskine.

Løbende feedback og sparring

Din mentor vil også løbende afholde check-in- og 1:1-møder med dig, så vi sikrer, at du hele tiden er glad, godt tilfreds og udvikler dig i den rigtige retning.

Sociale arrangementer

Hos Campfire & co er vi gode til at hygge os sammen. Du kan blandt andet deltage i vores “Strik og bræt”-aftener, biografture, fredagsbarer og sommerfest!

Kom-ind-Finn

I løbet af din praktik vil du komme til at deltage i vores brainstorm-møder (aka. Kom-ind-Finn-møder) på tværs af bureauet. Her idé- og konceptudvikler vi i forbindelse med f.eks. kampagneudvikling - og ALLE input er velkomne.

Sukker til dit CV

Allerede fra første uge af din praktik vil hver Head-of give dig en grundig introduktion til deres respektive afdeling, så du bliver bekendt med bureaubranchen. Herudover vil du i løbet af dit forløb og sammen med dine co-ildsjæle få en grundigere introduktion til og kursus i relevante discipliner.

Campfire & co's ildsjæle

Ildsjæl – i glas og flamme

Som en del af dit praktikforløb hos Campfire & co vil du gennemgå et forløb med grundigere introduktion til og kursus i discipliner, som klæder dig godt på til branchen. Uanset typen af praktik vil du få et kursus i: paid annoncering, grafisk opsætning af præsentationer og kommunikationsstrategi. Når du forlader os, sørger vi selvfølgelig for at pakke dine nye kompetencer pænt ind, så du kan blære dig med dem.

Det med småt

  • Praktikken er fuldtid (37 timer om ugen). Vi er fleksible i forhold til både start- og sluttidspunktet, så det kan tilpasses eksaminer og øvrige krav fra din uddannelsesinstitution.
  • Gratis frokost (tre gange om ugen).
  • Rigtig god kaffe – og den kan vi selv finde ud af at lave.
  • Praktikken er ulønnet.

Få et glimt af hvem vi er