Nyhedsbrevsamtykke

Samtykke ved tilmelding til nyhedsbrev

I forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev skal du kun oplyse navn og e-mailadresse. Vi registrerer ikke andre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen.

Efter tilmeldingen bruger vi din e-mailadresse til udsendelsen af nyhedsbreve, som indeholder information om relevante tilbud, konkurrencer og andet markedsføringsmateriale. Som udgangspunkt udsendes nyhedsbrev ti gange årligt.

Din e-mailadresse vil blive videregivet til den leverandør, som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Pt. anvender vi CampaignMonitor til udsendelse af nyhedsbreve.

Vi registrerer oplysninger om dit brug af nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes, og om der klikkes på links.

De oplysninger, vi indsamler om din brug af nyhedsbrevene, bruger vi til at forbedre vores service og gøre os i stand til endnu bedre at kunne målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert i henhold til Persondatalovgivningen.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev”-linket, som findes i bunden af nyhedsbrevene, du modtager fra os. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse fra kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbrev.

Vi kan fra andre sammenhænge, f.eks. køb, have dine oplysninger. Disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbreve. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har.
Har du rettelser til dine kontaktoplysninger, kan du til enhver tid ændre dem enten ved at afmelde dig nyhedsbrevet og derefter tilmelde dig igen eller ved at kontakte os på snobrod@campfire.dk og give os besked om de nye oplysninger.

Vi henviser i øvrigt til vores Cookie- og Privatlivspolitik, som er tilgængelig her på hjemmesiden.