Solitwork

Højtuddannede specialister med dyb teknisk og forretningsmæssig forståelse, har placeret Solitwork i den absolutte top af markedet for førende Business Intelligence virksomheder.

De fungerer som sparringspartnere, der servicerer både store og mellemstore virksomheder i Danmark. Gennem 17 år i branchen har Solitwork udviklet en lang række muligheder, for at automatisere dataflowet i større virksomheder, både financial og non-financial såsom salg, produktion, marketing, logistik m.m.

Scroll

Hvordan gør man data mere menneskelig? Vores tog udgangspunkt var menneskerne bag Solitwork og de værdier, der tager med sig i deres arbejde med kundernes forretning. Det var en af de vigtigste grunde til, at deres kunder ringer igen og igen.

Gennem Solitworks forretningsfilosofi skabte vi en ny, stram visuel identitet, der både signalerer stabilitet, imødekommenhed, respekt og transparens. I tæt samarbejde med Solitwork fandt vi ind til det sted, hvor både de menneskelige værdier, og den skarpe forretningsforståelse trådte frem i lyset på samme tid.

1
<
2
1
<
3
<
4
2
<
Frem

Vi har lavet:

Designproces, visuel identitet, logo, visitkort og brevlinie