Jonas

Kontakt Jonas

Creative Director, Partner
Tlf.:26 28 54 59
jw@campfire.dk
Luk

Kontakt

NRGI

NRGi er et andelsselskab, så hvis du bor i deres forsyningsområde, er du medejer. Det er der ret mange, som ikke ved – og det synes NRGi er træls. Så vi blev bedt om at sige det til dem.

Vi har hjulpet NRGi med målgruppe- og konkurrentanalyse, konceptudvikling, kampagneidentitet, -logo og -hjemmeside, annoncer til outdoor og digital og en ret sej film, som gør os helt elektriske af begejstring.

Scroll

Tænk hvis jeg ikke kunne lade min iPhone. Det ville være forfærdeligt!

Øhh, det er et godt spørgsmål. Jeg tror altid, jeg har set elselskaber som lidt usexede

Ja - så har man jo andel i lortet

Vi har samarbejdet med Campfire & co. igennem flere år nu, så de var det helt naturlige valg for os, da vi skulle forme konceptet for imagekampagnen. Campfire & co. har fra dag ét i processen været ekstremt kreative og samtidig har de turde’ udfordre vores ideer. Det har bevirket , at vi har fået skabt noget virkelig godt. Alt i alt leverede Campfire & co. et super professionelt stykke arbejde i alle kampagnens faser – lige fra udvikling til eksekvering.

Simon Karsø, kommunikationschef, NRGi

Vi har lavet:

Kernefortælling, film, workshops, design og layout af årsrapport- og beretning, kampagneidentitet, logo, hjemmeside, nyhedsbreve, printannoncer, annoncer til outdoor og web

 
Jonas

Kontakt Jonas

Creative Director, Partner
Tlf.:26 28 54 59
jw@campfire.dk