Danish Crown

Danish Crown-koncernen er en global kødvirksomhed og blandt verdens største indenfor sit felt. Koncernen er en af verdens største eksportører af grisekød og Europas største producent af grisekød.

Men for at det hele ikke bare skal blive pølsesnak, så er det også et sted, der gør rigtig meget for at holde deres MANGE medarbejdere og andelshavere opdateret på, hvad der sker i Danish Crown. Blandt andet gennem deres magasiner “Krogen” og “Indsigt”. Det giver tryghed og trivsel.

Scroll

8 gange om året udgiver Danish Crown deres medarbejderblad “Krogen”. De 28.000 ansatte har mange forskellige faglige baggrunde og er fordelt på flere nationaliteter og lokationer.

Campfire & co. sørger for, at historier og budskaberne i “Krogen” går rent igennem for alle, og at tonen er i øjenhøjde. Grafikker og layout er udtænkt med henblik på, at bladet skal kunne læses i fx. de ansattes frokostpause, så de nemt kan blive opdateres på, hvad der sker i deres arbejdsplads.

Det er et stort ønske fra Danish Crown, at indholdet i både “Krogen” og deres andet magasin “Indsigt”, der sendes ud i 8500 eksemplarer 8 gange om året, er så opdateret og aktuelt som muligt. Derfor har Campfire & co. stillet et særligt agilt team til rådighed, så vi kan være fleksible for de korte deadlines, som begge magasiner har.

Danish Crown har også mange mindre produkter af flyers, plakater, powerpointpræsentationer mm., som de kan bestille hos Campfire & co. via en integreret løsning direkte i deres eget intranet. Det giver kortere produktionstider og et ensrettet udtryk på tværs af produktioner, når alt er samlet ét sted.

1
2
1
3
4
2
5
6
3
Frem

Vi har lavet:

Strategi/kommunikation, intern kommunikation, magasiner, foldere, illustrationer, ikoner, PowerPointpræsentation og Word-skabeloner