Aclass

Aclass er et online rejsebureau, der sender nysgerrige rejsende afsted på safari i Afrika, Latinamerika og Asien. Omdrejningspunktet for alle deres rejser er spændende rejseprogrammer, ekspertviden, fornuftige priser, personlig service og ikke mindst uforglemmelige rejseoplevelser. Og så skal det selvfølgelig være nemt og overskueligt at vælge og bestille den perfekte rejse.

Godt design skaber gode resultater

Vi ved ikke meget om safarirejser, men en hel del om hjemmesider og e-commerce. Vi har hjulpet med redesign af Aclass tre rejsebrands; Afrika-safari, Lamatours og Asiatours. Fælles for alle siderne er, at det nye design skabte flotte resultater nærmest i samme øjeblik det gik online.

Scroll

Campfire & co. leverede et nyskabende designoplæg som samtidig opfyldte alle vores ønsker til indhold, struktur og navigation. Den efterfølgende proces med workshops, oplæg og endeligt design var særdeles effektiv med meget få korrekturgange. Vi er nu i gang med at implementere det nye design på vores websites har allerede set rigtig gode resultater.

René Pedersen, Website Manager, Aclass

Vi har lavet:

Kunderejser, webdesign og e-commerce løsninger, nyhedsbreve og farverum